Economic.hr donosi vam poznate kvalitetne Economic parfeme po najboljim cijenama u Hrvatskoj

MELIS GRUPA d.o.o.
info@melis.hr
+385 1 3867 169

Cart

Economic.hr donosi vam poznate kvalitetne Economic parfeme po najboljim cijenama u Hrvatskoj

Uvjeti dostave

Dostava za područje Hrvatske se obavlja putem dostavne službe GLS, u roku 2-4 radna dana .

Cijena dostave za Hrvatsku  iznosi  4,64€, ako je iznos narudžbe veći od 28€ dostava je besplatna.

Cijena dostave iz Hrvatske za zemlje Europske unije (Slovenija , Austrija, Njemačka) cijena dostave 9,00€, u roku 3-5 radnih dana .

Cijena dostave za ostale zemlje Europske unije, osim Slovenije, Austrije i Njemačke iznosi 14€.

Obavijest o isporuci šalje se SMS-om prilikom izrade naljepnice paketa (priprema za dostavu) i na dan dostave sa točnim vremenskim intervalom dostave i telefonskim kontaktom kurira kako bi se u slučaju potrebe mogli čuti s njim. Uz 3 pokušaja dostave na adresu imate pravo i na: isporuku paketa u drugom terminu, isporuku na drugoj adresi bilo gdje u HR, ovlaštenje da se paket preda drugoj osobi, isporuku paketa u PaketShop poslovnicu – isključivo po nalogu primatelja .

Informacije o trenutnom statusu narudžbe, nakon otpreme pošiljke, kupac dobiva od dostavne službe mailom, pozivom ili SMS-om. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupnje.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je paket dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke primatelj ili druga ovlaštena osoba mora podnijeti prigovor odmah pri dostavi pošiljke dostavljaču popunjavanjem obrasca Zapisnik o šteti koji posjeduje sam dostavljač. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja i prije same upotrebe na email adresu info@melis.hr  a naknadne reklamacije ne uvažavamo. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Melis Grupa d.o.o  zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti Melis Grupu d.o.o kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi koje je isti vratio web shopu www.economic.hr  bez isporuke kupcu i sl.) Melis Grupa  d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem mogućem roku.